Parket Den Bosch

Zoekt u parket in de regio Den Bosch? AvanceFloors is de specialist in de regio Den Bosch en biedt een ruim assortiment parket vloeren. U kunt kiezen uit vele kleuren, afwerkingen, kwaliteiten en extra’s. 

den bosch parketvloer

Ruim assortiment parket Den Bosch

De parket vloeren van AvanceFloors zijn in (de regio) Den Bosch verkrijgbaar in vele kleuren, afwerkingen, breedtes, kwaliteiten en patronen. Er zijn tal van mogelijkheden waar u rekening mee moet houden bij de zoektocht naar uw ideale parket vloer. Bijvoorbeeld de keuze voor de kleur parket vloer en mogelijke afmeting (gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een smalle 6 cm, liever de populaire breedte van 18 cm of toch een extra brede maat van maar liefst 38 cm?).

En, misschien wilt u zelfs wel wat anders dan een planken patroon en gaat uw voorkeur uit naar een visgraat of hongaarse punt patroon, welke verkrijgbaar zijn van extra smal tot extra breed. Wellicht prachtig in een mooi herenhuis in Den Bosch. Tal van mogelijkheden waar u rekening mee moet houden wanneer u de speciaal voor u op maat gemaakte parketvloer samenstelt.

AvanceFloors maakt het u echter heel gemakkelijk met het online keuzeplan 6 simple steps. De vele keuzes heeft AvanceFloors samengevat in 6 eenvoudige stappen. Zo kiest u heel slim en simpel uw droomvloer. Speciaal voor u op maat gemaakt. Stel hier direct uw droomvloer samen. Truly yours. 

parketvloer den bosch

Exclusieve finishing touch parket vloer

Tevens biedt AvanceFloors ook extra’s aan zoals plinten in de kleur van uw parket vloer, traptreden op maat gemaakt en in de kleur van uw parket vloer. Ook convectorputroosters in de kleur van uw parket vloer zijn voor AvanceFloors geen probleem. Voor de finishing touch bent u bij AvanceFloors dus ook aan het juiste adres. Dit zorgt voor een nog mooier eindresultaat. 

De parketvloeren specialist in regio den Bosch

Op zoek naar een parket vloer en woonachtig in de regio van Den Bosch? Vindt dan hier een van onze verkooppunten in uw regio. De medewerkers van onze verkooppunten helpen u graag verder om de parket vloer van uw dromen samen te stellen.